Италианско производство на камини

Всички са чували за небеизвестните Италиански коли , но колко са чували за италианските камини на пелети ? Италианското производство се слави не само с произвеждането на качествени коли, а и на камини. Италианските пелетни камини са утвърдени в цял свят и тяхното качество е много добро , като материалите които се използват за производство на горивните камери и цялостното оборудване са от много висок клас. Цените на този тип камини са малко по-високи от обикновените, но както се казва – цената се оправдава от качеството. Тези камини имат особено дълъг живот и гаранция и се славят с много по-високо КПД на изгаряне на пелетите.

Това са само няколко от плюсовете на италианското производство на пелетни камини.

Различни видове камини на пелети можете да разгледате и на : http://www.kuoreterm.com/камини-на-пелети/

Advertisements

4 thoughts on “Италианско производство на камини

  1. За направени висококачествени неща от Италия всички сме чували, дори модните тенденции от към дрехи тръгват от там. Но за камини не бях чувала,просто защото не ми е трябвала до сега и не съм се интересувала.Но след две седмици ще се наложи да сложим и с чудя каква да избера.Не се и съмнявам, че вече и при камините се наблюдават модни течения и нововъведения. Преди години единствения начин, по който можеме да си представим камината е, като солидно каменно или тухлено здание, и колкото и странно да звучи като че ли те повече ми допада. Мисълта да отида да взема и да сложа дръвца ми харесва и да чувам как топло пукат.

  2. Има много страни,които се славят с качествени камини така е.Италия е една от тях, но и в България с е правят вече изключителни, които гарантират високо качество и топлина постоянно, стига да са направени добре.Има всякакви като камини на дърва. При тях дима се отвежда извън сградата. Камините биват ръчно изработени, но освен това се правят и много готови модели. За ръчно изработените камини е специфично иззидването с огнеупорни тухли, общо взето има доста тънкости, с които е добре да се запознаем преди да купим.

    • В България все още има само опити за пелетни камини, до сега не съм видял такива които са конструирани качествено и работят добре.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s