Успешна регистрация на нова фирма

Не винаги пътя който трябва да извървите в създаването на новата фирма е лесен. Най-често има много пречки и проблеми през които трябва да преминете за да можете да осъществите бизнес идеята си. Регистрирането на нова фирма е една от тях. И до колко това е проблем можете сами да си отговорите на въпроса дори ако потърсите в гугъл : https://www.google.bg/search?q=Успешна+регистрация+на+нова+фирма .

Най-лесния начин да регистрирате нова фирма е да прочетете първоначално изискванията за това – какви документи и данни трябва да предоставите и какви такси да платите. След като сте наясно с изискванията и документацията е ред да пристъпите към действия.

Кой може да  регистрира моята нова фирма ? Обикновенно в близкото минало , това бяха само адвокатите и адвокатските кантори , които подаваха новите фирми и документи в съдебната палата. Но от няколко години процедурата по регистрация на нови фирми стана все по-лесна и всеки един грамотен човек да може сам да се справи. Въпреки ,че е важно да се консултира със специалист , който да определи кой тип дружество е най-подходящо , какъв капитал да се внесе и др. наглед дребни подробности , но определено важни за бъдещето на фирмата. Ако да речем се обвържете с дружествена форма , която се изисква за плащане на по-високи данъци , осигуровки и др. то вие ще осъзнаете ,че сам сте се „набутали“ . Както се казва скъпото винаги излиза по-евтино в крайна сметка.

За да сте успешни в бизнеса и да регистрирате успешно своята нова фирма , определено е добре да се консултирате със счетоводител или друг консултант , който да ви помогне и да ви даде съвет в тази насока.

Повече за регистрация на фирма четете тук : http://registracianaeood.wordpress.com/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s