Полезно и не съвсем

Кое е полезно и кое не ? В днешно време е трудно да се отговори , още повече с изборите ,които се проточиха повече от необходимото. Дали въобще тези предсрочни избори бяха полезни и доведоха да полза за правителството и обикновенните граждани или просто бяха още един фалш сътворен от алчните за власт политици.

Кой спечели от това и колко ? Герб или някоя друга политическа партия , която ще се коалира за да се основе ново парламентарно мнозинство с което ще се управлява държавата ни? До кога обаче народа ще търпи да го правят на „будала“ и да се избират хора за които не повече от 1/10 от хората са гласували. Та как така избраха Герб отново на власт , след като тяхното управление се провали и те бяха свалени именно от тези гласоподаватели? Как така в Англия например гласуващите българи са едва 4000 а в една Турция те наброяват повече от 60 000 души ? И това ако не е странно,  здраве му кажи…

Но все пак , кое е полезно за държавата ни и кое не ? Определено не е полезно това предсрочно гласуване , което доведе до нови милиони разходи за бюлетини и прочее разходи – принтери, ксерокси , застъпници, преброители , комисии и т.н.

Какво стана с малките фирми и средния бизнес ? Те са в застой в момента и очакват новия парламент да встъпи в длъжност за да започнат да функционират отново нормално….

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s