Котлите и пелетите

Есенните промоции на котли на пелети започнаха , ако искате и вие да се възползвате от тях можете да посетите следната страница , – фирма Джейтерм която предлага огромни отстъпки на налични котли на пелети.

Предлагат се модели с ценови отстъпки до 2 263лв. както и подарък трискоростна циркулационна помпа WILО с определени котли.

Котлите които са в промоция по нищо не се различават от останалите и са със същото високо качество и гаранция на горивната камера и бункер.

За да се възползвате от промоцията на котли на пелети натиснете тук : http://www.jterm.bg/promotzii-za-kotli-na-peleti

Фирма Джейтерм е дълги години на пазара в България за пелетни котли. Фирмата е официален вносител на турските котли Термокоз , като внася редица от най-новите им модели. Моделите на Термокоз се отличават с висококачествени материали на изработка и гаранция на котлите. Моделите им са и с доста примамлива цена на пазара, което ги прави ефективен конкурент на другите модели котли на българския пазар – български и чешки котли.

Ето тук можете да погледнете и вече осъществените обекти на фирмата – http://www.jterm.bg/obekti-montirani-kotli-na-peleti

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s