Колко и За къде

Как да изкарам пари от интернет , как да печеля без да работя , спечели гарантирани пари от български сайтове и от сайтове в чужбина , грабни безплатна награда и др.

Напоследък все повече се появяват гореспоменатите пропаганди и лозунги в интернет пространството и все повече хора явно им вярват. Причината – ами една естествено , високата безработица и постоянния недостиг на пари дори и при работещите хора. Най-силно безпаричието се отразява на младото поколение като ги кара по-често да се чустват депресивно и да мислят ,че тук в България няма развитие.

Но все пак колко и за къде би ви стигнала една заплата в България – веднага отговарям – никъде и за нищо. Друг е въпроса какви заплати заслужаваме , защото хаджията, който определя заплатата доста често пък остава недоволен от винаги „добре свършената работа“

Наистина замислете се колко пъти сте използвали цитата – „за толкова пари толкова работа“

Не е ли това ограничение от ваша страна , защото вие сте сключили договор за изпълнението на дадени задължения и когато не ги свършите нормално е чорбаджията(шефа) ви  да недоволства.  Тогава обаче ние се извиняваме пред гузната си съвест за мързела, който ни е споходил с този цитат – „за толкоз пари , толкоз работа“ и продължаваме да си я караме лежерно.

Обаче лежерното съществуване няма как да ни донесе чаканите приходи, нормално е чорбаджията пък да ви каже – „за толкоз работа, толкоз пари“ и да продължи да не се доверява на служителите си като поддържа постоянно един нисък праг на заплатите.

Замислете се , колко работа можете да свършите и какво заплащане за тази работа наистина заслужавате и когато знаете със сигурност колко заслужавате съобщете го на чорбаджията(шефа) и недоволствайте, ако той не е съгласен с вас. Ако трябва си намерете нова работа – там където ще знаят  и те Колко и За къде заслужават служителите им.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s